درمان بیماری قند خون در طب سنتی Options
درمان بیماری قند خون در طب سنتی Options
Blog Article
یکی از چیزهایی که قند خون را پایین می اورد خربزه تلخ یا کارلا است. خربزه تلخ، به جای تمرکز بر یک نوع ارگان یا بافت، به بهبود متابولیسم گلوکز در سطح سلولی کمک می کند و سطح قند خون خود را به طور کلی کاهش می دهد.
این عدد، دیابت است و لازم است با مراجعه به پزشک دارو مصرف نمایید و در کنار آن از برنامه غذایی و ورزشی مناسب و کاهش وزن استفاده کنید.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
اگر میخواهید سطح قند خون خود را بدانید، باید آن را اندازه گیری کنید. ممکن است لازم باشد برای بررسی دقیق تر و با توصیه پزشک معالج در ساعات مختلف روز قند خون خود را چک کنید، اما شما می توانید با بررسی سطح گلوکز خون خود یک تا دو ساعت پس از صرف غذا شروع کنید.
زهرا الهی یکتا زهرا الهی یکتا هستم؛ مترجم زبان انگلیسی با گرایش خبر. تحصیل در دانشکده خبر باعث شد تا مهارتهای نوشتاری و تحلیلی من در زمینههای مختلف تقویت شود. من بهطور خاص در حوزه سلامت و پزشکی فعالیت خبری داشتهام.
خون، گلوکز را به تمام قسمتهای بدن برای تأمین انرژی منتقل میکند.
کمتر از ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت بعد از غذا .
همچنین می توانید دو چوب دارچین را در ۱ و نیم فنجان آب به مدت ۵ دقیقه در ظرفی جوش داده و در آن را بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشانید تا چای دارچین آماده شود.
بهتر است انجام دهید و همزمان چربی و کلسترول را هم چک نمایید.
کمبود کربوهیدارت ها، نادیده گرفتن یا به تاخیر افتادن یک وعده غذایی، یک وعده غذایی که از کربوهیدارت های کمتر نسبت به آن چه نیاز است، سود می برد یا خطا در شمارش کربوهیدارت های مصرفی
یک بررسی سیستماتیک در سال ۲۰۱۴ نشان داد که خوردن آجیل میتواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. آیا بیماری قند خون درمان قطعی دارد بهتر است تا حد ممکن مغز دانهها را به صورت تمام و فرآوری نشده مصرف کنید. آجیلهای پوشش دهی شده یا طعم دار دارای شاخص گلوکز بالاتری نسبت به آجیل خام هستند.
تعیین تأثیر مصرف جو در دیابت نوع اول نیازمند تحقیقات بیشتر است. پزشکان همچنان توصیه میکنند که افراد مبتلا به دیابت مصرف سبوس جوی خود را محدود نگه دارند چرا که یک پیمانه از این ماده غذایی حاوی حدود ۲۸ گرم کربوهیدرات است.
جو دارای شاخص گلوکز ۵۵ یا پایینتر است و این باعث میشود فرد کمتر دچار افزایش و افت سطح قند خون گردد. جو همچنین حاوی ب-گلوکان است که دارای فوایدی از این جمله است: کاهش گلوکز و پاسخ انسولین پس از غذا، بهبود حساسیت به انسولین، کمک به حفظ کنترل گلوکز و کاهش چربی خون (چربی). مطالعات نشان میدهد که مصرف جو در کنترل گلوکز و چربی در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم تأثیر مثبتی دارد.
بیشتر بدانید: ۴ تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲